USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Міністр лобіює завершення будівництва 10-ї шахти «Нововолинська»

12 Лютого 2015 17:08
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин вважає шахту №10 «Нововолинська» перспективним об’єктом і просить Кабмін виділити кошти на завершення її будівництва.

Міністр Володимир Демчишин звернувся до Прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка за підтримкою у вирішенні питання добудови шахти №10 «Нововолинська».

Про це повідомили у відділ інформаційної політики облдержадміністрації з посиланням на прес-службу Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Нагадаємо,Волинь просила в Кабміну виділити 250 мільйонів гривень, аби добудувати 10 шахту - єдину в Україні шахту, яка зараз будується.

Володимир Демчишин надіслав Арсенію Яценюку листа із проханням доручити Міністерству фінансів України при підготовці змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» врахувати відповідні витрати на фінансування заходів з добудови шахти №10 «Нововолинська».

У листі Володимир Демчишин зазначив, що за результатами робочої поїздки до Волинської області, яка відбулася 7 лютого 2015 року, він особисто ознайомився із станом будівництва шахти та переконався, що це перспективний об`єкт, який можна добудувати та ефективно використовувати.

«На сьогодні це фактично єдиний об’єкт будівництва шахт в Україні…У разі виділення в цьому році фінансування (за умови перегляду Державного бюджету на 2015 рік) є реальна можливість запустити першу лаву на підприємстві, що матиме позитивний соціальний ефект, оскільки дозволить створити додаткові робочі місця та забезпечити роботою шахтарів регіону», - йдеться в листі.

Міністр також проінформував керівника Уряду, що трудові колективи та профспілкові комітети вугільних підприємств області під час зустрічі з ним у Нововолинську наголосили на необхідності збереження фінансової підтримки вугільної галузі через механізм дотацій з Державного бюджету.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 12 Лютого 2015 18:26
Спасібо
Корінний лучанин Показати IP 12 Лютого 2015 18:48
ОЦЕ ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ ТАКОГО РІШЕННЯ УРЯДОВЦЯМИ ВІД "НОВОГО ЖИТТЯ", ШАХТАРЯМ ТРЕБА БУЛО ОРГАНІЗОВУВАТИ , СТРАЙКИ, ПЕРЕКРИВАТИ ДОРОГУ, ЇЗДИТИ В КИЇВ до УРЯДУ і Т.Д. і Т,П. ! А після після цього міністри ніби " РОЗУМНІШАЮТЬ"?! ЦЕ ЩО, АЛГОРИТМ вирішення проблем в УКРАЇНІ? А в УКРАЇНІ є ще багато подібних питань: жалюгідні пенсії, зарплати, тарифи ЖКП і т.д. а разом з цим ІСНУЮТЬ СУПЕР ПЕНСІЇ , ЗАРПЛАТИ , ОФШОРИ і це лежить важким тягарем на плечах отогож ЛЮБИМОГО ВСІМА УКРАЇНСЬКОГО ТЕРПЛЯЧОГО НАРОДУ.
Анатоль_ до Корінний лучанин Показати IP 12 Лютого 2015 19:20
що ти таке мелеш? Можна подумати ти щось у цьому розумієш!
Корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 12 Лютого 2015 19:36
коментар було видалено
Анатоль_ до Корінний лучанин Показати IP 12 Лютого 2015 19:50
Я - інвалід!
Анонім Показати IP 12 Лютого 2015 23:28
А мені здається навпаки соболєва от***дили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus