USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На волинських водоймах - більше 30 потопельників

8 Липня 2014 10:46
Цього року на водоймах Волині загинуло значно більше людей, ніж за цілий минулий рік. Причиною, вважають чиновники, є те, що водні об’єкти не облаштовані для купання.

Про це йшлося під час засідання обласної комісії з питань організації надання у користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих за межами населених пунктів на території області сьогодні, 8 липня.

Працівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій зауважив, що цього року на Волині загинули 33 людини на водоймах, торік було 26 потопельників.

Члени комісії кажуть, аби вирішити проблему - необхідно облаштовувати місця для купання. Втім ті, хто орендують водні об’єкти, ставлять таблички «Купатися заборонено», цим же знімаючи із себе відповідальність. Однак такі дії створюють суспільну напругу і люди все-одно купаються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus