USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На вулиці Шевченка у Луцьку міняють труби. Фото

27 Червня 2017 14:09
Ветхі труби для теплотрас на вулиці Шевченка та Прогресу замінюють на нові. Це здійснюється у рамках «Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку», який ДКП «Луцьктепло» та Луцька міська рада реалізовують спільно з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

У зв’язку з цим на ці дві вулиці частково перекрили. Проте 29 червня о 20 годині тут рух транспорту обіцяють відновити, інформують на сайті ДКП «Луцьктепло».

Так, в рамках проекту модернізації ДКП «Луцьктепло» виводить з експлуатації старі, аварійні котельні, замінює ветхі труби на нові попередньо ізольовані.

Щодо гарячого водопостачання, то котельня, що виводиться з експлуатації, забезпечує гарячою водою лише обласну ДЮСШ.
Зазначається, що в іншій частині міста – на вулиці Глушець також ведуться роботи із заміни старих труб на попередньо ізольовані. Тут теплотраса не йде через транспортні артерії міста, тому рух транспорту перекриватися не буде.

Нагадаємо, що внаслідок робіт без гарячої води залишився будинок, що по проспекту Волі, 22.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мася Показати IP 19 Червня 2018 15:21
Того року тiльки мiняли труби .ВОРЬЭ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus