USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку нарікають на недобросовісний ремонт вулиці

27 Жовтня 2015 18:29
Після ремонту дорожнього покриття на одній із вулиць у центрі міста під час дощу утворюються великі калюжі, а решітка зливової каналізації розташована не за нормами.

Про це розповіли мешканці будинків на вулиці Кременецькій, що у районі Київського майдану, неподалік від будівлі обласної ради.

Нагадаємо, у міському бюджеті на 2015 рік заклали 25 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиць, 6 мільйонів – на поточний ремонт вулиць та 10,5 мільйона – на реконструкцію прибудинкових територій. До переліку вулиць, капітальний ремонт яких передбачили зробити за кошти міського бюджету, потрапила і вулиця Кременецька.

Так, ще у травні з депутатським запитом до Луцького міського голови Миколи Романюка звертався депутат облради Юрій Лобач. Йшлося про те, що вулиця потребує термінового ремонту, адже тут розташований КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги» та пункт швидкої допомоги. Через незадовільний стан дорожнього покриття автівки часто ламалися.

Нарешті, нещодавно вулицю капітально відремонтували, про що свідчить нове дорожнє покриття та бордюри. Втім, не обійшлося без прикрих помилок – навіть після ремонту на проїжджій частині утворюються калюжі. Водночас, як розповідають лучани, після ремонту решітку зливової каналізації встановили не у найнижчій точці дороги (як передбачається нормами). Поблизу розташовані контейнери для сміття, тож у вітряну погоду у калюжі накопичується сміття. На думку мешканців, через такі прорахунки під час ремонту, дорожнє покриття може невдовзі знищитися.
До слова, поряд з відремонтованою дорогою своєрідним символом «європейського Луцька» та безгосоподарності міської влади стоїть облізла дерев’яна споруда вбиральні, якою користуються мешканці триповерхового будинку, у якому відсутня каналізація.
Таким чином, як вже повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, капітальний ремонт вулиць у Луцьку, який так любить використовувати для власного піару міський голова, часто здійснюється з численними прорахунками, серед яких – заасфальтовані люки, необлаштовані тротуари та невдало розміщені решітки зливової каналізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2015 19:18
Передвиборчий ремонт ніби "батьківщиною" теж не кращий
Vfyz Показати IP 27 Жовтня 2015 19:39
І нащо 10 фоток однієї калюжі? Та нічого там страшного нема. хай би й далі ями були
124 Показати IP 27 Жовтня 2015 21:07
Цікаво, що до згадуваної поліклініки №1 НЕМА тротуару! А від зупинки в дощ взагалі не пройти!
Руслан Показати IP 27 Жовтня 2015 21:41
Добре, що хоч калюжі на асфальті, а не у болоті. Мешканці приватних секторів окраін позаздрили б.
Просто Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2015 21:54
а ВБИРАЛЬНЯ для депутатів міськради 100%
ЛУЧАНИН до Просто Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2015 02:48
там немає поблизу ніякої ніякої міськради,там є облдержадміністрація!
Земляк Показати IP 27 Жовтня 2015 22:02
У нас всегда показуха, приписки, а удобств никогда не было и не будет пока комуняка мэр
вул.Степова Показати IP 27 Жовтня 2015 22:36
Зробіть будласка хоч з калюжами. Аби асфальт...
Бувалий Показати IP 27 Жовтня 2015 23:53
Це калюжа?! Це не калюжа, це місце для миття черевиків. От на Даньшина - там калююююжа. Тут же - асфальт просів. Постояла півдня завантажена картоплею фура - і асфальт увігнувся. Щоб дорога була як нова, її берегти треба.
LuBart до Бувалий Показати IP 28 Жовтня 2015 13:29
"Бувалий", навіщо фантазувати? звісно, якщо відсутнє будь-яке уявлення про природу речей, то можна включити "всезнайку" та робити висновки стопками... насправді там вже неодноразово ремонтували підземні комунікації. покриття знімалось - ями залишались... Тепер, незважаючи на те, що "яма" пережила вже декілька ремонтів дороги, вода й надалі накопичується щоразу після опадів. і те, що зображено на фото - це лише після нетривалого дощу. при затяжних опадах калюжа розповзається майже до котельні.
Бувалий до LuBart Показати IP 28 Жовтня 2015 16:59
Ну коли так, як ви кажете, то вибачаюсь. Тільки то не є "природа речей", а "причинно-наслідковий зв'язок". Поки будуть копати яму для ремонту підземних комунікацій - доти та яма там і буде! Що робити? На класти комунікацій під дорожнім покриттям (перенести їх), або не прокладати доріг над підземними комунікаціями. Ось вирішеня.
Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2015 01:44
Всі так гарно пишуть що це не калюжа, що в інших районах міста багнюка... Так, багнюка, і що? Там де кладуть асфальт неякісно, його через деякий час будуть знову перекладати, бо з тої калюжі знову буде яма. А до інших районів черга так і не дійде. Краще б підтримали народ в тому плані що те що робиться повинно робитися якісно! Але якщо жити по принципу "а Баба Яга проти", то і не будете ви мати зручностей. З іншої сторони це дійсно не калюжа, якщо порівняти з вулицею Винниченка, де в минулому чи позаминулому році був теж зроблений ремонт дорожнього покриття, світлофор, там де зупинка, де студенти до інституту та діти, які йдуть до школи переходять дорогу. Спробуйте її перейти в дощ! Як можна було так класти асфальт, щоб в місці пішоходного переходу в дощ утворювалося море? Від цього вже руйнується покриття, є ями. А асфальт який поклали нещодавно на Волі заради передвиборчого піару? Яка його якість?! Саме через це ніколи окраїнам міста асфальту не бачити. Кивайте далі на сусіда!
Пустяки! до Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2015 21:50
Лишь бы не было войны!
ЛУЧАНИН Показати IP 28 Жовтня 2015 03:01
Це по-нашому,по-українськи покладений асвальт!От справжні митці-знатоки своєї роботи закатали асвальт!закатали аби закатати!аби рахувалося,що виконана робота і все!це тільки наші(ну ще й росіяни)можуть зробити таку неякісну роботу.Де таке в світі роблять:щоб стічна каналізація знахотилась вище,а калюжа нище?Все навпаки!Воді ж немає куди стікати!Але ж на це робітники навіть не звернули уваги.Соромно що такий підхід до справи в наших асвальтоукладчиків!Ганьба та годі за таку неякісну роботу!
Кріс Показати IP 28 Жовтня 2015 08:19
Вперед в Європу. Зробимо і європейцям такі дороги! Щоб життя медом не здавалося
Зи Показати IP 28 Жовтня 2015 09:36
Той сортир, що знаходиться в самому центрі міста - рукотворний пам'ятник усім колишнім та новообраним депутатам! А ремонт покриття поза нормами - все просто! Це офіційне повідомлення, на яке зобовязана відреагувати прокуратура міста. Порушити кримінальне провадження за халатність, провести необхідні експертизи, довести вину посадових осіб та притягнути їх до відповідальності. Не ностальгую за совком. але тоді так би й було, тільки не тюрма а розтріляли б за розтрату....
ольга Показати IP 28 Жовтня 2015 13:21
Для чого ці дороги ремонтувати перед виборами абияк???? Що в нас немає розробленого плану ремонту доріг за наші гроші??? Так ми на окраїнах ніколи не вилізимо з своєх багнюки, і завжди відповідь одна ..немає грошей, треба тисячу раз писати, просити мера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus