USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На вулиці Володимирській тричі на тиждень забиратимуть сміття

5 Вересня 2017 10:03
Зробити Луцьк чистим та привітним для гостей міста намагаються інспектори Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. 4 вересня з їх ініціативи на розі вулиць Володимирської та Кленової відбулася зустріч з мешканцями цих та прилеглих до них провулків щодо узгодження графіку вивезення сміття працівниками КП "Луцькспецкомунтранс".

Про це йдеться на сторінці Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, вулиця Володимирська мусить бути зразковою, адже першою зустрічає гостей, що їдуть до обласного центру зі сторони Володимира-Волинського. Втім, нині вона відносниться до однієї з найбільш засмічених. Інспектори тут неодноразово штрафували громадян, які викидали відходи просто на узбіччя дороги. Люди обурювалися відсутністю чіткого графіку вивезення сміття та неузгодженими діями комунальних служб.

Щоб дійти до спільного знаменника та врегулювати питання вивозу сміття на зустріч також запросили заступника директора КП "Луцькспецкомунтранс" Віктора Харчука. Чоловік запропонував жителям Володимирської придбати індивідуальні урни для сміття, що допоможе зменшити появу відходів на вулицях, а комунальники, в свою чергу, будуть працювати чітко за графіком.

Віднині сміття на Володимирській та прилеглих вулицях комунальники збиратимуть тричі на тиждень. У вівторок та четвер о 18 год та в суботу о 15 год.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus