USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять збудувати школу на Володимирській. Петиція

28 Березня 2021 16:52
Через швидку розбудову мікрорайону в межах вулиці Володимирської в Луцьку виникла потреба у будівництві ще однієї школи.

Таку пропозицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Олександр Гук.

«У зв’язку з початком нового будівництва в приватному секторі, а також у зв’язку зі зведенням багатоквартирних будинків на вулиці Володимирській кількість місць у найближчих школах обмежена, а відстань до них – як у сільській місцевості», – наголосив чоловік.

Як додав, для вирішення питання необхідно побудувати школу на вулиці Володимирській, що дозволить задовольнити освітню потребу дітей із усього мікрорайону.

Відзначимо, аби петицію розглянули органи місцевого самоврядування, за 15 діб вона має зібрати мінімум 300 підписів. Підтримати петицію Олександра Гука можна тут.

Нагадаємо, більше 20 років школа №13 у Луцьку функціонує без спортивного залу, їдальні та виробничих приміщень. Батьки вимагають добудувати школу, аби діти змогли навчатися в належних умовах. Загалом на це потрібно понад 80 мільйонів гривень.

Луцька міська рада подала цей проект на фінансування через ДФРР, вона навіть пройшла в топ-5, але у зв’язку зі зменшенням фінансування коштів цього року на неї не буде. Натомість, як каже міський голова, шукатимуть інші джерела, зокрема, планують взяти участь в урядовому проекті «Спроможна школа для кращих результатів».

Окрім того, цього року заплановано добудувати школу в селі Забороль, яке увійшло до складу Луцької міської територіальної громади. Кошти на це виділять, зокрема, з місцевого бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
санітар Показати IP 28 Березня 2021 17:03
У будь-якій державі чим більше шкіл і закладів культури, тим менше вязниць і злочинців. Підпишіть петицію, не пройдіть мимо.
Льоня Показати IP 28 Березня 2021 19:07
На початку 90-х років згідно плану забудови в районі міжколгоспбуду було передбачено будівництво школи, під яку була зарезервована земельна ділянка. Цікаво, хто там побудувався( список), хто давав дозвіл, в т.ч. архітектор
Юрій Показати IP 28 Березня 2021 21:32
На Володимирській необхідно будувати ліцей, бо новітні діячі хочуть зробити школу № 2 , що розташована на вул.Львівській початковою , а куди подітися старшокласникам цього району , чи наші діти не люди і не хочуть вчитися. Нехай включають трохи свої мізки.
Петро Показати IP 29 Березня 2021 05:13
Слабенько підписують петицію. За чотири доби всього 22 підписи. Ось, якби дали петицію, що в центрі Луцька треба збудувати "розважальний" центр з масажами і секспослугами, то її підписали б за кілька годин. А школа? Кому вона потрібна? Для дурнів, хіба що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus