USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На виборах мера у Римі вперше перемогла жінка

20 Червня 2016 23:08
За підсумками другого туру адміністративних виборів у Римі мером міста вперше стала жінка.

Вірджинія Раджі — адвокат, яка була до виборчої кампанії мало кому відома, — за попередніми даними отримує близько двох третин голосів, - повідомляє New-s.com.ua.

Її опонент, кандидат від правлячої Демократичної партії Італії Роберто Джакетті, за якого агітував особисто прем’єр-міністр Маттео Ренці, їй значно поступається.

Основною темою кампанії Раджі була боротьба з корупцією та привілеями. Вона стане першою в історії жінкою, обраною мером Риму.

Відомо, що у новоспеченого мера Італії Вірджинії Раджі є син. Повідомляється, що вона отримала юридичну освіту в столичному Університеті Roma Tre, вже десять років займається адвокатською практикою.

Крім рідної володіє трьома мовами. Знаходиться в рядах опозиційного руху «5 зірок» з 2011 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Червня 2016 00:03
важлива волинська новина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus