USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Римі – заворушення через приїзд Ердогана

5 Лютого 2018 17:27
У Римі в понеділок, 5 лютого, відбулися заворушення, викликані візитом президента Туреччини Реджепом Ердоганом у столицю Італії. Внаслідок зіткнення постраждала як мінімум одна особа.

Про це пише Кореспондент з посиланням на агентство Ansa.

Сутички виникли між курдськими демонстрантами, які прийшли на санкціоновану акцію протесту біля замку Святого Ангела в Римі, і поліцією.

Наприкінці акції група протестувальників з транспарантом «Ердоган – кат» намагалася пройти в бік собору святого Петра, у відповідь поліція застосувала силу.

За словами очевидців, у результаті одна особа постраждала. Було побачено двох, кого заарештували співробітники правоохоронних органів.
Як повідомлялося, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган зустрінеться з Папою Римським Франциском, що стане першим державним візитом турецького лідера до Ватикану за останні 59 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus