USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На виплати дітям луцьких атовців потрібен мільйон гривень

20 Грудня 2018 11:08
1 мільйони 90 тисяч гривень необхідні для реалізації програми соціальних виплат дітям у місті Луцьку на 2019-2020 роки.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, в зв'язку із внесенням змін до нормативно-правових актів України, зокрема до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та постанови Кабінету Міністрів України є необхідність затвердження Програми соціальних виплат дітям у місті Луцьку на 2019-2020 роки.

Зокрема, загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми – 1 мільйон 90 тисяч гривень.

Основним заходом програми є призначення та виплата допомоги дітям учасників АТО та/або учасників здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus