USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На висадку квітів у Луцьку витратять майже 6 млн

9 Березня 2020 15:47
На послуги з посадки квітів у квітниках з їх прополюванням та доглядом на території Луцька цього року витратять до 5,9 мільйона гривень.

Відкриті торги на послуги оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 квітня, а аукціон має розпочатися 12 травня.

Йдеться про такі роботи:

- садіння квітів з однорічників та дворічників у квітниках та квіткових вазах на загальній зведеній площі у 4484,38 м кв на вулицях Лесі Українки, Братковського, проспекті Волі, перетині вулиці Василя Мойсея та проспекту Перемоги і на Театральному майдані;

- садіння квітів-багаторічників у квітниках на площі 493 м кв з доставкою відповідної норми витрат води на полив;

- догляд за квітами на загальній зведеній площі однорічних та багаторічних квітів (поливання з поливо-мийних машин, підживлення мінеральними добривами, прополювання, розпушування, прищипування квіткових рослин, очищення квіткових рослин від засохлого листя та відцвілих квітів, видалення сухих квіткових стебел і т. д) на загальній зведеній площі 6005,79 м кв з доставкою відповідної норми витрат води;

- загальна площа прополювання (операційні норми) міських квітників з одно-, дворічників, та багаторічників складає 22648,08 м кв;

- навантаження та вивезення рослинних рештків, отриманих у результаті прополювання та догляду квітників на віддаль до 20 км.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів, районованих сортів посадкового матеріалу, а також дотримання правил утримання зелених насаджень, норм посадки квіткової розсади, природоохоронного законодавства, техніки безпеки та охорони праці.

Послуги мають надаватися до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus