USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» – черги з 700 вантажівок

12 Грудня 2019 08:30
У пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні з Польщею у чергах стоять 700 вантажних автомобілів. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані Державної прикордонної служби України.

Так, за даними Держприкордон служби, станом на 06:00 перед пунктом пропуску «Ягодин-Дорогуськ» у чергах стоять 700 вантажних автомобілів на виїзд з України.

Нагадаємо, черги перед пунктом пропуску «Ягодин» почали створюватися 8 грудня, коли в Україні запрацювала нова митниця.

Кількість автомобілів перед пунктом пропуску у чергах сягала 800 вантажівок.

Пізніше голова Держмитниці Максим Нефьодов розповів, чому у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні з Польщею утворилися затори та як не допустити такого у подальшому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 12 Грудня 2019 09:09
Яка брехня! 200 машин за добу може проходить
Нема на то ради Показати IP 12 Грудня 2019 09:15
Панове журналісти ! Ви хоч думаєте шо пишете ? Який нафік 181 автомобіль на годину ! Якби ви у школі не то хоча би вчили , а чи хоч би просто носили в сумці підручник з арифметики, то легко би порахували з якою швидкістю мав би здійснюатися пропуск авто. За такий час не то шо провести огляд неможливо, а просто проїхати через ворота неможливо. А для вашої ерудиції підскажу, що пропускна спроможність вимірюється кількістю пропущених авто не за годину, а за добу ! Учися мій хлоню і не кури сторінки з арифметики !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus