USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На «Ягодині» службовий пес винюхав марихуану

11 Вересня 2018 16:38
У пункті пропуску Ягодин волинські митники спільно з прикордонниками виявили у громадян України скляні люльки для куріння та речовину рослинного походження світло-зеленого кольору. Вона схожа на особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, інформує прес-служба ДФС.

Пасажир рейсового автобуса сполученням Варшава-Київ приховав дві скляні люльки у боковій кишені дорожньої сумки. Водій іншого транспортного засобу - у використану пачку з-під цигарок в панель приладів авто.

В обох випадках контрабанду допоміг виявити службовий пес.

Речовини вилучені для проведення експертизи. Правоохоронним органам надіслано два повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки злочинів за статтями 309 або 305 Кримінального Кодексу України.

Санкція статті 309 ККУ – обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років, статті 305 ККУ – позбавлення волі на строк від 8 до 10 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 11 Вересня 2018 17:05
Що всю всю марихуану винюхав? Ні грама не залишив? Та то якийсь пес-наркоман!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus