USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Ягодині» тимчасово повертають живу чергу: що варто знати

20 Грудня 2022 13:58
Упродовж 4 днів, із 20 грудня до 24 грудня, перетин кордону в пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» буде здійснюватися в порядку живої черги (після закінчення черги з зареєстрованих 16.12.2022).

Про це повідомляє Держслужба України з безпеки на транспорті.

20–23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути до терміналу та стати в живу чергу.

Тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги та проїзду автомобілів, які раніше встали в чергу але не встигли виїхати.

Команда проєкту завершує роботи з відновлення основного та резервних серверів сайту echerha.gov.ua, який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням.

«Ми вже розгорнули системи в кількох різних цифрових центрах і працюємо над безпечним переносом даних для збереження кожного запису», – йдеться у повідомленні.

23 грудня о 09:00 год запис в єЧергу на сайті echerha.gov.ua буде відновлено.

Найближча дата, на яку 23 грудня відкриється запис у загальній черзі – 25 грудня 12:00 год; у черзі на ветеринарний контроль – 27 грудня 12:00 год.

З 12:00 год 25 грудня проїзд у загальній черзі через пункт пропуску «Ягодин – Дорогуськ» буде виключно за записом на сайті echerha.gov.ua.

Нагадаємо, з 12 грудня на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ», що на кордоні Волині з Польщею, запущена електронна черга перетину кордону для вантажівок – єЧерга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus