USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Ягодині українські й польські прикордонники випустили в небо білих голубів

8 Травня 2015 15:43
Українські прикордонники спільно з польськими колегами на так званій червоній лінії на автомобільному мосту в Міжнародному пункті пропуску «Ягодин» випустили в небо білих голубів на знак висловлення поваги та відання данини пам’яті усім борцям проти нацизму у Європі.

Так, сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення в усіх міжнародних пунктах пропуску на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою прикордонники спільно з колегами суміжних держав випустили у небо білих голубів, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини керівник прес-служби Луцького прикордонного загону підполковник Олег Личковський розповів, що до акції долучилися й в пункті посту «Ягодин». З його слів, українські прикордонники спільно з польськими колегами з ініціативи нашої сторони на лінії державного кордону – середині автомобільного мосту через річку Західний Буг - випустили в небо білих голубів на знак висловлення поваги та відання данини пам’яті усім борцям проти нацизму у Європі, учасникам українського визвольного руху та нинішнім захисникам Вітчизни.

Українські прикордонники солідарні зі співвітчизниками та закликають усіх консолідуватися навколо ідеї захисту України: «Україна - єдина! Україна – понад усе!»



Відео Держприкордонслужби

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
... Показати IP 8 Травня 2015 21:06
а я вже перелякався, шо то "луцький зять" і "устя" до нашої митниці добрались)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus