USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» вилучили незадекларованих лічильників на 500 тис. грн

26 Липня 2017 09:27
Волинські митники виявили 400 незадекларованих лічильників та комплектуючих до них вартістю майже 500 тисяч гривень, які намагались ввезти до України.

Як повідомляє прес-служба ДФС України, до митного поста «Ягодин» прибув автомобіль «Фольксваген – Гольф», який прямував з Польщі до України під керуванням нашого співвітчизника.

Авто під час перевірки документів затримали, оскільки у водія були відсутні документи - оригінал довіреності на право розпорядження даним автомобілем. Згодом, після пред’явлення відповідних документів, водієві запропонували заповнити митну декларацію на товари та пред’явити до митного огляду (контролю) зазначений транспортний засіб.

Але на цьому пригоди порушника не закінчились. У митній декларації, яку він надав митникам, значилось, що водій автівки переміщує лише два колеса з диском та кімнатний вітряк. Проте під час огляду багажного відділення автомобіля в ніші для запасного колеса виявлено незаявлений в митній декларації та при усному опитуванні товар: 122 ультразвукових теплолічильника, 254 пломби до лічильників, 10 модулів, 4 електронних і механічних водолічильника.

Як пояснив чоловік, товар належить йому особисто.

Таким чином громадянин України не задекларував за встановленою формою вищевказаний товар, який згідно ст. 374 Митного кодексу України підлягав обов’язковому письмовому декларуванню. Складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus