USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На «Ягодині» серед запчастин знайшли незаконне медобладнання

25 Жовтня 2017 12:11
Волинські митники на посту «Ягодин» вилучили у водія незадеклароване медобладнання. Знахідку виявили під час огляду вантажу «запчастини до автомобілів», який водій-експедитор перевозив з Німеччини до України транзитом через Польщу на замовлення київської компанії.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Як виявилось, поміщені в окремий картонний ящик батареї, зарядні пристрої, електроди та накладки для дефібриляторів (всього 32 одиниці), були замовлені, оплачені та призначались для зовсім іншої української компанії, ніж та, на яку працював водій.

На підставі статті 511 Митного кодексу України незадекларований товар вилучено, складено протоколи про порушення митних правил, які скеровано до суду. Санкції статті 472 МКУ – штраф у розмірі 100 відсотків вартості товару з конфіскацією цього товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus