USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «Ягодині» затримали викрадений в Латвії BMW

12 Лютого 2019 10:33
В пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону виявили викрадений у Латвії автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Під час проходження прикордонного контролю стосовно автомобіля «БМВ» латвійської реєстрації, за кермом їхав громадянин України, відбулося спрацювання бази даних Інтерполу.

За даним фактом проінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Транспортний засіб встановленим порядком передано співробітникам поліції.

Зазначимо, що за результатами реагування на спрацювання бази даних Інтерполу з початку року співробітниками Державної прикордонної служби України реалізовано майже 400 спрацювань, серед яких – 16 спрацювань відносно транспортних засобів, 132 – відносно осіб та 240 – щодо паспортних документів.



Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus