USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Закарпатті до приїзду Порошенка у ямах на дорозі «посадили» квіти

15 Березня 2019 14:10
У місті Виноградів Закарпатської області по можливих маршрутах пересування кортежу президента Петра Порошенка в дорожніх ямах встановили квіти в горщиках, повідомляє місцеве видання Голос Карпат.ІНФО.

За їхньою інформацією, місцеві жителі вирішили приєднатися до «обласного благоустрою» Закарпаття, яке в п’ятницю, 15 березня, має відвідати глава держави.

«Якби президентський кортеж прямував через місто під Чорною горою (Виноградів, – ред.), то три з чотирьох напрямків були б покриті квітами, які вже «виросли» в ямах. Не біля доріг, а на дорогах. Наших з вами дорогах», – йдеться в повідомленні ЗМІ.

Також повідомляється, що уздовж маршруту проходження кортежу на Закарпатті все ж спішно латають ями, чистять від сміття узбіччя і ремонтують мости.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 15 Березня 2019 14:42
Нема чим зайнятись людям... Порошенко яким боком до ям на Ваших дорогах? Прем'єру задавайте питання, КМУ. Економіка це їх безпосереднє завдання!
Олександр Показати IP 15 Березня 2019 15:16
Всі ті, кого ви перечислили, є його ставлениками.
Навуходоносор Показати IP 15 Березня 2019 17:32
Здесь вопрос к психиатрам, а не к КМУ... Фантасмогория нынешнего бытия! "Все пройдет, и это тоже" - писал библейский пророк Экклесиаст
Анонім Показати IP 19 Березня 2019 12:48
це спроба звернути увагу на стан доріг, а також попередження водієві про ями, щоб вони оминаючі горшики з квітами не потрапили в аварію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus