USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На західну Україну насуваються зливи

20 Листопада 2015 10:58
Негода вдарить по Україні зливами, буревіями та підтопленнями. На Захід насуваються зливи. Про це інформують синоптики, - пише ТСН.

Сьогодні, 20 листопада, синоптики оголосили штормове попередження на найближчі дні. Українцям віщують суттєве посилення вітру по всій територій нашої держави, майже всюди дощитиме. На Захід насуваються зливи, як наслідок, підтоплення очікуються на Закарпатті й Прикарпатті.

У басейні Дністра рівень води подекуди може піднятися аж на два метри.

У гірських районах чекають на мокрий сніг. Погода зіпсується сьогодні і такою буде до кінця тижня. Рятувальники переходять на режим підвищеної готовності. Місцевих мешканців та туристів просять утриматися від походів у гори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus