USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Житомирщині російські дрони атакували обʼєкт інфраструктури: є загроза забруднення повітря

8 Квітня 2024 09:56
У ніч проти 8 квітня на Житомирщині відбулася ворожа атака по обʼєкту інфраструктури. Є пряма загроза забруднення повітря. У місті Звягель тимчасово запровадили дистанційне навчання в закладах загальної середньої освіти.

Зокрема очільник ОВА Віталій Бунечко зазначив, що вдалося збити частину «Шахедів», пише ТСН.

«Сьогодні вночі під час повітряної тривоги на Житомирщині ворожі дрони-камікадзе атакували об'єкт критичної інфраструктури. Силам та засобам протиповітряної оборони області вдалося збити частину «Шахедів». За попередньою інформацією, жертв та постраждалих внаслідок ворожого удару немає», – написав він.

Звягельська міська рада на сторінці в мережі Facebook зазначила, що є пряма загроза забруднення повітря.

«Наразі є пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із зачиненими вікнами. Зокрема комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти. Щодо закладів дошкільної освіти: для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 8 квітня російські війська атакували Україну керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору тимчасово окупованої частини Запорізької області та 24 ударними дронами Shahed із мису Чауда.

Силам ППО вдалося збити керовану авіаційну ракету Х-59 у Дніпропетровській області та 17 безпілотників у Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Хмельницькій та Житомирській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus