USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На зрізання дерев Луцьк витратить майже півмільйона

15 Квітня 2018 20:49
Аби зрізати сухостійні, аварійні та фаутні дерева, Луцька міська рада виділить близько 440 тисяч гривень.

Відповідні послуги надаватиме КП «Парки та сквери міста Луцька», яке стало переможцем відкритих торгів, адже запропонувало найменшу ціну за надані в майбутньому послуги. Невдовзі департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради має укласти з підприємством договір.

Передбачено, що протягом року КП «Парки та сквери» видалятиме на території міста сухостійні, аварійні та фаутні дерева зі збиранням деревини, подрібненням гілок, навантаженням і вивезенням деревини.

Серед вимог, які ставили до підприємства, яке надаватиме названі послуги, – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, а також досвіду виконання аналогічних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоряк Шкурян Показати IP 15 Квітня 2018 23:20
Нарешті речі названі своїми іменами. Розпил він і є розпил.
UT4USL Показати IP 16 Квітня 2018 01:02
Кронування дерев це суто корупційний злочин! Робити це так, як показано на фото - це прирікати дерева на загибель протягом кількох років від ураження морозмо, посухою, грибком! Жодної необхідності у обрізанні дерев взимку та під стовп немає! Це пошесть по всій Україні така через тотальну корупцію!
Олена Лашкова Показати IP 16 Квітня 2018 14:20
Більшість цих тепер непотрібних дерев - жертви "омолодження", проведеного раніше і теж за немалі гроші. Маю пару таких нещасних дерев і у себе під вікнами, які з чудових каштанів перетворились на цурпалки з кількома хворими пагонами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus