USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На 101-му році померла найстаріша актриса з «Титаніка»

28 Вересня 2010 12:46
У Лос-Анджелесі на 101-му році життя померла актриса Глорія Стюарт, яка зіграла роль постарілої Роуз Калверт у фільмі «Титанік» режисера Джеймса Кемерона.
Причиною смерті стала зупинка дихання. Про це повідомила дочка актриси Сильвія Томпсон, пишуть «Подробиці».
Глорія Стюарт померла в неділю, 26 вересня. Проте відомо про це стало тільки зараз.
Дочка розповіла, що п'ять років тому в акторки був діагностований рак легенів. При цьому, за її словами, мати не вірила у хворобу і намагалася не зважати на неї.
За свою кар'єру Глорія Стюарт зіграла понад сімдесят ролей. У молодості вона знімалася не тільки у відомих картинах, але й у так званих «фільмах категорії B». Вона почала зніматися в кіно ще на початку 30-х років минулого століття.
За сюжетом «Титаніка», героїні Глорії Стюарт, яка вижила, був 101 рік. Самій акторці на той час виповнилося лише 86 років. За цю роль Стюарт була номінована на «Оскар» і «Золотий глобус» в категорії «Краща актриса другого плану».
Глорія Стюарт двічі була заміжня. У неї залишилася дочка, четверо онуків і 12 правнуків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus