USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Бандерштат-2008» приїде Петро Щур

4 Серпня 2008 11:56

Нова яскрава зірка української альтернативної сцени Петро Щур погодився виступити на фестивалі «Бандерштат - 2008». Про це 4 серпня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту фестивалю, на святі альтернативної української музики Петро Щур виконає хіт минулих років «Мамина світлиця», а спеціально для «Бандерштату» талановитий чоловік заспіває стару повстанську пісню у новому аранжуванні «Там під львівським замком». Все це буде супроводжуватись грою на дримбі та запальними танцями!
Українська земля завше була багата на таланти. Одним із таких обдарувань є співак із тернопільським корінням Петро Щур. Його неймовірно любить молодь, ним захоплюються, дивуються, його творчість широко обговорюють. Саме тому Петро Щур був запрошений у якості VIP-гостя на фестиваль «Бандерштат - 2008».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Підгузник Показати IP 4 Серпня 2008 12:14
Бухаха! Петро Щур - це якраз підходящий варіант для пана Гузя. Напевне відповідає його інтелектуальному рівню.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 12:11
Я вважаю, що не гарно і неетично обіцяти те, чого не було. Людина хвора (Петро Щур), а Гузь - неввічливий, якщо вирішив на цьому підняти рейтинг свому фестивалю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus