USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Данильчук випросив 25 тисяч на «Бандерштат»

29 Грудня 2011 16:39
Депутати Луцької міськради під час сесії спочатку вирішили не виділяти 50 тисяч гривень на проведення фестивалю «Бандерштат-2012». Але згодом передумали і передбачили таки 25 тисяч.
Під час обговорення проекту програми фінансування культурно-мистецьких та культурологічних заходів у Луцьку обранець громади Павло Данильчук запропонував виділити з міської казни 50 тисяч гривень на проведення фестивалю «Бандерштат» у 2012 році.
Зокрема він розповів, експерти зі Львова відзначили високий рівень проведення фестивалю. За його словами, цей захід формує обличчя Волині та Луцька.
«Я вважаю, що треба з програми, яку ми зараз обговорюємо, та програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення, виділити по 25 тисяч гривень», ‒ зауважив «фронтовик».

Однак обранці громади проголосували проти цього.

Тоді Данильчук запропонував зняти з фестивалю «Поліське літо з фольклором» 25 тисяч гривень. Мовляв, на подію з міської казни виділяють 200 тисяч.
Начальник управління культури муніципалітету Тетяна Гнатів заперечила йому: «Не можна знімати коштів з «Поліського літа з фольклором». Загальний бюджет дійства – понад 680 тисяч. Поки у нас є тільки гроші з мерії. Якщо почати забирати й ці гроші, то подія буде під загрозою».
Міський голова Микола Романюк запропонував депутатам проголосувати за ініціативу Данильчука. Ті – не підтримали.
Згодом голова «молодіжної» комісії міськради ще раз попросив поставити на голосування питання про виділення 25 тисяч з програми фінансування культурно-мистецьких та культурологічних заходів у Луцьку на «Бандерштат».
Цього разу 27 обранців громади підтримали Данильчука.
Під час розгляду наступного питання ‒ проекту програми фінансування заходів державного обласного, місцевого значення в Луцьку «фронтовик» знову попросив виступу. «Колеги, я прошу вас виділити 25 тисяч з цієї програми на фестиваль. Якщо ж ви не дасте грошей, то ви станете як депутати з облради, які вже два роки блокують фінансування фестивалю з бюджету», ‒ зазначив він.
Втім, обранці громади не підтримали його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Віктор 69 Показати IP 29 Грудня 2011 16:47
-а ти любиш ПОХЛІБАТИ із державного корита? -усі люблять.....
f Показати IP 29 Грудня 2011 16:52
то я щось не зрозумів, то кошти дали чи ні???
* Показати IP 29 Грудня 2011 16:59
піарщики за наші податки. залучайте спонсорів, членів партії, що "благодійники" Олежек та Коля не можуть знайти тих 25000 гривень на національну ідею? чого за проект політичної шльондри мусять платити городяни?
Миша. Показати IP 29 Грудня 2011 17:34
Д...лы ,что вы морозите-какие Львовские эксперты?Гузь (Красного Игорька и КО) уже Климчук купил с потрохами.гузёвская патриотичность-нацистность стоила совсем не дорого.А и ещё сам губернатор по имени назвал,во-как!
Студент Показати IP 29 Грудня 2011 18:08
Краще уріжте витрати на себе коханих, тоді й гроші на молодіжний фестиваль знайдете
Володя Показати IP 29 Грудня 2011 18:10
Да на такі фестивалі треба в 10 раз більше виділяти! Це ж захід де молодь відпочиває, а не бухає, це ж нормальне виховання молоді
Андрій Показати IP 29 Грудня 2011 18:52
Ти бачив ту молодь. та там тих ЕМО і ГОТІВ від яких смердить за кілометр повно, нормальній молоді туди страшно заходити
40-ий квартал до Андрій Показати IP 29 Грудня 2011 19:22
Нормальна молодь в підїзді на корточках сидить і півасік хлєбає.
Брем Показати IP 29 Грудня 2011 23:58
Андрій, ти придурок? яких емо та готів? проснись, та перечитай свій коментар. ...
Володя Показати IP 13 Січня 2012 11:20
Цілком підтримую Андрія. Декілька років тому попав на фестиваль. Молоддю назвати їх тяжко. Не помиті, не побриті, одяг "АМЕРИКАНСЬКИХ БАЙКЕРІВ", музика аля Сатана. Всі стоять в кругу з незрозумілим прапором і махають головами. Символіка "незалежна Україна" тільки на деяких футболках.
оля Показати IP 2 Березня 2012 12:02
брет, цілком підтримую тебе.так на фестивалі багато представників різних субкультур.але вхід на фестиваль вільний у цьому плані,тому і така різнопланова публіка.а взагалі яка різниця як людина виглядає і т.д.,якщо лиди прийшли з ідеєю.я рік у рік відвідую цей фестиваль і на фоні різних проблем ми можемо бачити свідому молодь,яка незважаючи на ситуацію в країні всетаки не боїться відвідувати фестивалі з подібною ідеологією.і ,володимире,відвідай фестиваль ще раз.повір,рівень організації росте з кожним роком.і ще одне.люди там не помиті і не побриті (ХОЧА далеко не всі,таких одиниці),то можливе все тому,що фестиваль проходить в умовах лісу,чи як цього року в парку,і ти дні.як ти сам розумієш,за три дні як би ти виглядав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus