USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На березі Бугу зловмисники лишили контрабанду

25 Липня 2012 10:20
20 ящиків білоруських цигарок та 2 човни виявили прикордонники на березі Західного Бугу. Зловмисників, які, ймовірно, мали намір переправити контрабанду до Польщі, наразі шукають.

Про це повідомив Олег Личковський у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Так, 2 гумових човна та 20 ящиків сигарет знайшли вчора вранці, 24 липня, прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону.

Виявити знахідку вдалося під час пошукових заходів на березі річки Західний Буг. Правоохоронці, кажуть, помітили доріжку слідів, яка вела до кордону. Однак, власників човнів та тютюнових виробів на місці не було. Ймовірно, готуючись до переправлення цигарок в Польщу, зловмисніики помітили охоронців кордону та вдалися до втечі. В ящиках знаходилися сигарети «Фест» білоруського виробництва.

Осіб, які причетні до переправлення тютюнових виробів, наразі розшукують. Цигарки після з'ясування всіх обставин будуть передані відповідним службам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus