USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На березі луцької водойми виявили тіло новонародженої дитини

3 Червня 2009 10:32
У Луцьку минулого тижня знову знайшли мертве немовля. Про це 3 червня інформують «Волинські Новини».
 
Як стало відомо «ВН», минулого тижня у Луцьку вже вдруге цьогоріч виявили тіло новонародженої дитини. Начальник Луцького міськвідділу міліції Роман Крохмаль уточнив: дівчинку, вік якої – година-дві від народження, знайшли на березі ставка у районі Гущі. А виявили пакет із мертвим немовлям діти, що бавилися поблизу водойми. Ознак насильницької смерті на тілі дитини немає. За попередніми висновками, новонароджена померла від переохолодження. Підозрюваної у цьому злочині поки немає.
 
До речі, за тиждень до цього ще одну новонароджену дівчинку мати залишила під мостом на березі річки у Старовижівському районі. Як повідомляло видання «СіД»,  жінка приховувала вагітність, сама народила здорову дівчинку, зателефонувала до міліції й повідомила, що знайшла немовлятко, а через кілька днів забрала дитину додому. Новонародженій надали першу медичну допомогу в Старовижівській райлікарні. Завідувачка пологового відділення Світлана Ющик розповіла, що дитятко було переохолоджене (температура тіла – 35,2 градуса). Однак маля народилося здоровим, має вагу 3,5 кілограма і зріст 52 сантиметри. Медиків здивував і той факт, що пуповина в дитинки була перев’язана доволі уміло. Ім’я красуні обирали всім колективом відділення. Нарекли Іванкою, адже тоді святкували Івана Богослова. Заопікувалася дівчинкою молода мама, яка у ті дні народила. Вона годувала Іванку своїм молоком, а її чоловік приніс для знайди одяг. Молоді люди турбувалися про малечу як про рідну. А міліція тим часом знайшла справжню маму немовляти.
Як розповів начальник райвідділка міліції Анатолій Муравчак, 47-річна жителька Старої Вижівки народила дитину без сторонньої допомоги в хліві на сіні. Вагітність жінці вдавалося приховувати, очевидно, завдяки огрядності. Про її стан не знав навіть чоловік. Утім правоохоронці припускають, що жінка тримала в таємниці вагітність через те, що боялася благовірного... Подружжя має двадцятирічну доньку, у якої є свої дітки, та двох синів. Після того як жінку вивели на чисту воду, вона написала заяву про відмову від дитини. Міліція мала намір порушити кримінальну справу, але через кілька днів ця історія щасливо закінчилася – Іванку забрала додому матір.
 
Немовля, яке 23 березня знайшли у смітнику у дворі будинку на проспекті Волі, було народжене живим. Про це 9 квітня  під час засідання виконкому Луцької міськради розповів начальник Луцького УМВС України в області Роман Крохмаль.
За словами пана Крохмаля, судмедексперти встановили, що дитятко було задушене. За інформацію, яка допоможе розкрити цей жахливий злочин, міліція обіцяє три тисячі гривень винагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 10:51
Бабы свихнулись от вседозволенности, что ж тут скажешь. Бедные дети.
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 12:26
В такому випадку вже краще робити аборти.
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 13:15
Хе-хе, он заборонять аборти, то тіла немовлят будуть по водоймах як рибу виловлювати...
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 14:58
Что ж вы, умники, этой ... не подсказали, что ей делать? Сейчас все можно, а смотри-ка, не помогает вседозволенность. Какая разница, какого ребенка убить? Пока таких придурков много, будут и аборты, и детоубийства, а вы сидите и думайте, как лучше убить
Вінстон Показати IP 3 Червня 2009 14:59
Даааааааааа! [вирізано - цензура] баби! Тож дозволено аборти робити! Навіщо тоді народжувати та кидати дітей???? [вирізано - цензура]
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 15:05
Если единственное спасение от убийства детей - мясорубка в абортариях, то лечить это общество уже поздно... Массовая шизофрения, которая выражается в том, что в комментариях о сообщении о детском трупе можно влепить междометие "хе-хе". А что такого совершила эта женщина? Что, бросить ребенка нельзя, а порвать за руки-ноги без наркоза можно? Как сказал незабвенный Мыкола Яновыч, "Да пошли вы..."
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 15:51
Здається, це все пишуть чоловіки. Бо, виходить, у таких трагедіях лише жінки винні. Мені подобається пропозиція, аби під час абортів були присутні "мужчини".
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 17:34
На ваші воплі вже дивитися просто тошно. Все одно ніфіга не робите, п***дите тільки. Одне, що цензура працює :) А аборти були, є і будуть.
guest Показати IP 7 Червня 2009 15:06
Kak tak mozhno? Ostavit' malen'koe syshestvo ymirat'? Esli on ne nyzhen, neyzheli trydno ego otdat v detdom? [вирізано - цензура] kakou-to!
Me, only me Показати IP 15 Червня 2009 17:24
biedny rebenok... i bednaja mat... wsu zyzn sebe isportila...razve vozmozno dalsze zyc posle takogo....
харків*янка Показати IP 16 Червня 2009 12:54
І чомусь тепер мовчить наш "презик" щодо бебі-буму... Таке життя нам влаштували наші обранці - грошей нема,-а діти вже є!,-то що залишається робити горе-матусям? Тупий уряд, безхребетний президент, хапуги-міністри, крадійка-прем*єрка - про що ж людяне можна казати в цій країні? Скількох дітей ще буде знайдено на помийках?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus