USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Білих Берегах відпочили по-православному. ФОТОРЕПОРТАЖ

27 Липня 2010 17:47
В урочищі Білі Береги на Маневиччині вперше відбувся десятиденний єпархіальний молодіжний табір - його тематичний напрямок «Сучасний шлях молодого християнина».
Про це повідомила Волинська єпархія УПЦ КП.
Близько 50 юнаків і дівчат проводили тут вільний час: молилися, грали в спортивні й інтелектуальні ігри, ходили на екскурсії, спілкувалися зі священиками й ченцями.
Таборяни були поділені на кілька куренів. У кожного куреня був свій духівник. Тож юнаки і юнки могли відверто поговорити про те, що турбує.
Були й цікаві вечори коло вогнища, демонстрація духовних фільмів. Було чимало серйозних моментів, а чимало й веселощів.
Жили таборяни в наметах, молилися в похідній церкві, їли з багаття, купалися в річці Стир.
Не бачили тими днями Білі Береги ні цигарок, ні спиртного, не чули матюків.

«Я їхав і думав, що буде так собі, скучнувато, але цей табір – просто супер! Це великий заряд бадьорості – духовної й тілесної. Тепер я буду завжди молитися і вранці, і ввечері», - каже один із таборян.
«Ніколи не сподівалася, що може хотітися йти на молитву. Насправді ж у православному таборі ще цікавіше, ніж я гадала», - розповіла про табір учасниця збору.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
nska Показати IP 27 Липня 2010 23:41
невже ще комусь хочеться проводити подібні заходи??! аж не віриться... думалось що це вже нікому нецікаво і не потрібно( не про молодь говориться звісно, а про організаторів )
аріна Показати IP 28 Липня 2010 00:37
більше пропаганди здорового, християнського способу життя! може трохи й вплине;;;;
ігумен Константин Показати IP 28 Липня 2010 11:10
Повірте, що дуже хочеться! Тому проводили, проводимо і будемо проводити такі і подібні заходи. Наступний плануємо провести в Жидичині з 3 по 6 вересня. Буде цікаво!!!
Віталіночка Показати IP 6 Серпня 2010 13:15
nska,ви навіть не уявляєте на скільки там було добре!!! Там я повністю відпочила душею і тілом!Такі заходи просто необхідні у нашому житті,і я думаю з часом це буде розвиватися і набире чималих обертів! Я просто з нетерпінням чекаю 3 вересня,щоб відвідати табір в Жидичині!=)
Анюта Показати IP 4 Червня 2013 22:09
Я була лише раз у 2012 році але мені настільки сподобалось!!!Так хочеться знову приїхати!Цей табір просто супер йому немає рівних!Там дійсно можна відпочити і душею і тілом!!!!
Вікторія Показати IP 14 Серпня 2014 23:21
так я була в цьому таборі вот цей табір найсправжній

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus