USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На День архітектури луцькі чиновники нагородили… бізнесменів

2 Липня 2008 14:35
Під час проведення урочистих заходів з нагоди Всесвітнього дня архітектури 1 липня у історико-культурному заповіднику «Старе місто» представники Луцького муніципалітету нагородили подякою Луцького міського міського голови не самих архітекторів, а інвесторів спроектованих ними об’єктів, – повідомляє репортер «Волинских Новин».
 
До «Кам’яниці», щоб привітати понад півсотні архітекторів та представників бізнесу, котрі виділяють кошти на спорудження та реконструкцію будівель Луцька, завітали перший заступник Богдана Шиби Лариса Соколовська, директор профільного департаменту Луцької міськради Георгій Шевчук, депутат Волинської облради Олександр Свирида та голова Волинської організації Спілки архітекторів України і за сумісництвом директор заповідника «Старе місто» Тарас Рабан.
 
Подяку Луцького міського голови отримали понад двадцять інвесторів, серед яких – Степан Івахів (ТОВ «Континіум»), Володимир Гунчик (ВАТ «ЛуАЗ»), Василь Гаврилишин («Західінкомбанк»), депутати Луцькради Юрій Корольчук (ВАТ «Волиньавто») та Руслан Вайман (ЗАТ «Луцький домобудівельний комбінат»).
 
Богдан Свирида від імені Волинської обласної ради вручив почесні грамоти архітектору Андрію Жизі та директору департаменту містобудування Луцька Георгію Шевчуку, а від імені ТзОВ «Магніт» –символічний чек на суму 5 тисяч гривень Тарасу Рабану.
 
Учасники дійства мали змогу побачити фото проектів, за які реалізацію яких ці бізнесмени отримали подяку. Також експонувалась виставка світлин з іронічними коментарями під назвою «День архітектури у Старому місті або Дім, який збудував…», присвячена минулорічному святкуванню.
 
Після завершення «офіційної частини» інвестори та архітектори мали змогу поспілкуватись між собою за святковим столом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus