USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На депутата надійся і сам не «плошай», - Клімчук

5 Березня 2013 14:45
Дитячих майданчиків, які кандидати в депутати «наваяли» у скверах та на території освітніх закладів області, - не достатньо.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 5 березня.

Як зауважив губернатор, на Волині потрібно вирішити питання облаштування сільських стадіонів та дитячих майданчиків біля шкіл.

Так, Клімчук звернувся до начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Олександра Хомича. Мовляв, в області забули про «стару-добру традицію» перевіряти стан цих об’єктів на початку і в кінці підготовки до нового навчального сезону.

«Нам кандидати в депутати наваяли дитячих майданчиків в скверах, дитячих садочках, трохи в школах. Только этого мало», – додав він.

У відповідь на це головний освітянин області зазначив, що «це добре».
«Це добре. Хай ще ваяють. Тільки вони тепер будуть ваяти в тих громадах, які їх підтримали, сам розумієш. Як я їх спонукатиму ваяти у тих громадах, які повернулися до них спиною. Це вже, якби, таке діло, тонке. І не моє. Це їх діло. Їх справи», - зауважив Хомич.
«Будемо думати. На депутата надійся і сам не плошай», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus