USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорогах України з’явився новий вид шахрайства

20 Жовтня 2008 14:35

На дорогах України з’явився новий вид шахрайства, - б’ють на сполох МВС. Хитромудрий, але небезпечний спосіб «чесного відбирання грошей» перекочував до нас із Москви. Гроші роблять «жертви ДТП», – повідомляють 20 жовтня «Волинські Новини».

Як інформують «Подробиці», хитруни видивляються авто вартістю в 20-50 тисяч доларів. На суперкруті джипи і авто преміум-класу не заряться – боятся.
«Шахрай вибирає авто, котре їде нешвидко, частіше у крайній правій смузі біля узбіччя. Переходячи дорогу, пішоход раптово падає на капот. Все це виглядає так, ніби водій збив людину. У більшості випадків шокований водій вибігає із машини і бачить, що «потерпілий» вже прийшов до тями. Пішохід заявляє, що згоден за кілька сотень (чи тисяч доларів) мирно розійтися. Випадки такого шахрайства у Києві вже зареєстровані», – розповів начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук.
Частішають також так звані «підстави», коли водії спеціально створюють аварійну ситуацію, підставляючи своє авто під удар дорожчого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus