USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На другий збір з «Волинню» полетять троє «новачків»

28 Січня 2013 17:19
На другий збір ФК «Волинь» знову поїде Шумахер, а з «новачків» з командою полетять Ярослав Кінаш, Олександр Насонов і Віталій Приндета.
Про плани на другий збір луцького клубу Football.ua розповів головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко.
За словами Демяненка, на другі тренувальні збори клубу знову поїде Шумахер. Мовляв, більшу частину перших зборів, які завершилися 26 січня, він був травмований і лише недавно почав «втягуватися» в роботу всієї команди.
Окрім того, до луцької команди приєднаються Ярослав Кінаш, Олександр Насонов і Віталій Приндета.
Так, на другі тренувальні збори футболісти відлітають 30 січня. А вже з 4-ого лютого розпочнуться спаринги клубу. Так, 4-го лютого «Волинь» має зіграти з «Крилами Рад», 7-го – з ФК «Жиліна», 9-го – з клубом «Вісла» (Краків) та 12-го – з чеською командою «Словацько».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волинянин Показати IP 28 Січня 2013 18:31
а Шумахері їде ї летить
захисник Показати IP 29 Січня 2013 08:52
таке все хрупке.гра невпевнена.ще й Коломой може відмовитись від фінансування. І тоді спасати престиж прийдеться Кварцу зі Столяром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus