USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дубенського «Тараса Бульбу» хочуть потрапити 6 волинських гуртів

14 Червня 2009 16:00
25 рок-гуртів візьмуть участь у рівненському регіональному етапі відбору учасників дубенського фестивалю «Тарас Бульба». З-поміж них – 6 волинських, – 12 червня інформують «Волинські Новини».
Відбір, який організовує фронтмен гурту «Брем Стокер» Олексій Казанцев, відбуватиметься 26, 27 та 28 червня в арт-клубі «Квадрат».
Як пише видання Rivnepost.rovno.ua, про бажання поборотися за право виступити на «Бульбі» вже повідомили гурти «В.О.Д.А» (Луцьк), «Джигура» (Луцьк), «Своя Сорочка» (Луцьк), «Краплі Моpzy» (Володимир-Волинський), «Збіг обставин» (Луцьк), «Adolfday» (Луцьк).
Подібні відбори на фестиваль традиційно відбуваються у Львові та Києві. Фестиваль «Тарас Бульба», який організатори цього року присвячують 200-річчю з дня народження Миколи Гоголя, запланований на 17-19 липня в Дубні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus