USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На дитячі спортклуби у луцькому бюджеті-2008 не дали ні копійки

18 Липня 2008 14:26
Найбільш безладна структура у Луцьку – фізкультурно-спортивна. Про це заявив Луцький міський голова Богдан Шиба під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, яке стосувалося виконання бюджету на І півріччя 2008 року, – повідомляє  18 липня репортер «Волинських новин».
До переліку невпорядкованих ввійшли спортустанови, починаючи від «Авангарду» та закінчуючи звичайними дитячими спортивними клубами. І міський голова із засторогою ставиться до питання фінансування останніх.
У бюджеті за 2008 рік не передбачено жодних коштів на ремонт дитячих спортивних клубів. Богдан Шиба пояснив таку ситуацію тим, що досі не складено кошторису. Друга причина ­– відвідини дитячих спортивних клубів дорослими за окрему плату, яка не передбачена документацією. 28 липня буде призначено директора Департаменту молодіжної політики, він і займеться вирішенням цього питання.
Голова постійної депутатської комісії з питань бюджету Луцької міської ради Юрій Корольчук запропонував виділити приблизно півмільйона гривень на ремонт одного спортивного клубу і, таким чином, провести експеримент із кошторисом та функціонуванням. А простежити ситуацію відразу в семи спортивних клубах, вважає він, практично нереально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus