USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На фестиваль «Червона рута» поїдуть два волинських гурти

2 Червня 2008 11:34

Як повідомляє 2 червня репортер «Волинських новин», у відбірковому турі фестивалю «Червона рута» перемогли дві волинські групи: «Краплі мозку» та «Апатія».
Перший відбірковий етап фестивалю «Червона рута» відбувся на базі Луцького державного училища культури і мистецтв. Власне, прослуховування пройшло у двох напрямках - поп і рок. Як завжди, боротьба виявилася насиченішою у другій номінації, де змагалося 11 конкурсантів. Переможцями у цій номінації стали два волинських гурти - «Краплі мозку» та «Апатія». Натомість у номінації «поп-музика» переможців не оголошували.
Довідково:
«Червона рута» — регулярний український музичний фестиваль. Вперше він відбувся ще за часів СРСР, 18-24 вересня 1989 року в Чернівцях. На відміну від інших, «Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме українських виконавців, а не зарубіжних зірок. Участь у конкурсах не потребує жодних вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним, що робить цей захід доступним для всіх охочих.
Майже 90% відомих, популярних в Україні та за її межамивітчизняних виконавців, відкриті «Червоною рутою». Серед них: Ірина Білик, Марія Бурмака, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Руслана, Катя Чіллі, Марина Одольська, Наталя Могилевська, Андрій Кравчук, Росава, Віктор Павлік, гурти “Кому вниз”, “Брати Гадюкіни”, “ВВ”, “Скрябін”, “Мертвий півень”, “Плач Єремії”, “Піккардійська терція”, “Брати Блюзу”, “Тартак”, “Танок на майдані Конго”, “Шао-Бао” та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus