USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На фестивалі православного кіно Волинь представлятиме фільм «Батюшка»

8 Жовтня 2009 09:29

На міжнародний фестиваль «Покров» з благословення митрополита Ніфонта інформаційним відділом єпархії для комісії фестивалю представлений єпархіальний документальний фільм «Батюшка», котрий був створений до 60-річчя з дня народження правлячого архієрея. Про це 8 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як уже повідомляли у прес-службі Волинської єпархії (МП), з 9 по 12 жовтня в Києві пройде VII Міжнародний фестиваль православного кіно та ЗМІ «Покров». У рамках цього фестивалювідбудеться  перший в історії Української Православної Церкви фестиваль православних ЗМІ, на якому уже представлено всі медіапроекти інформаційного відділу Волинської єпархії.
На сам фестиваль «Покров» з благословення митрополита Ніфонта інформаційним відділом єпархії для комісії фестивалю представлений єпархіальний документальний фільм «Батюшка», котрий був створений до 60-чя з дня народження правлячого архієрея.
В основному конкурсі фестивалю фільм покажуть у неділю, 11 жовтня о 10.50 в Домі Ветеранів, вулиця Бастіонна, 11.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus