USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Горохівщині 6-річний хлопчик отруївся алкоголем

19 Серпня 2008 11:13
18 серпня до приймального відділення Горохівської центральної районної лікарні було доставлено Романа В. 2002 року народження, мешканця села Холонів у стані алкогольного отруєння. Як з’ясували працівники міліції, 6-річний хлопчик із власної ініціативи випив 100 грамів горілки, – повідомив 19 серпня «Волинським Новинам» журналіст Олександр Некрот.
Як поінформував оперативний черговий Горохівського райвідділу УМВС України у Волинській області майор міліції Микола Кушнір, до ЦРЛ виїжджала слідчо-оперативна група. Лікарям удалося привести Романа В. до тями, і хлопчик розповів дядям міліціонерам, як залишився без нагляду й захотів скуштувати горілки. Недовго думаючи, дістав з холодильника розпочату пляшку, відкрутив корок, налив собі та випив.
Цікаво, що, за даними правоохоронців,  Ромчик проживає в цілком благополучній сім’ї, його батьки до пияцтва не схильні. Тим більше дивно, що шестирічний малюк, куштуючи бридку для дитини рідину, вжив дозу, котра в його віці спричиняє смерть. Малому «дегустатору» пощастило, що його вчасно доставили в лікарню і надали медичну допомогу.
Кримінальної справи за даним фактом порушено не буде, оскільки Роман В. отруївся сам – злочинна недбалість мала б місце, якби хлопчику налив горілки хтось із дорослих, – роз’яснив Микола Кушнір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мама Чолі Показати IP 19 Серпня 2008 11:17
Щось я сумніваюсь, що в нормальній сім'ї дитина сама бере і п'є горілку. Так робить дитина тільки наслідуючи когось з дорослих.
SkyMan Показати IP 19 Серпня 2008 11:36
будемо надіятись, що урок з цього взяли чималий.
Зюзя Показати IP 19 Серпня 2008 13:38
Громадяни! Зберігайте алкоголь в недоступних для дітей місцях!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus