USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали турка із підробленим паспортом

9 Грудня 2010 11:56
Громадянин Туреччини намагався виїхати з України у Європу за підробленим паспортом.
6 грудня в міжнародному пункті пропуску «Ягодин-авто» його затримали співробітники Луцького прикордонного загону, повідомив прес-секретар загону Олег Личковський.
Зі слів затриманого, він тривалий час проживав у Голландії разом з дружиною та сином. А в 2003 році за скоєні правопорушення був депортований з Голландії до Туреччини строком на 10 років. Однак, каже, не витримав розлуки та вирішив повернутись до сім’ї за підробленим паспортом.
За допомогою товариша придбав фальшивий документ на чуже ім’я за 5 тисяч євро та обрав Україну як транзитну країну для своєї подорожі. Літаком «Стамбул-Київ» прилетів в Україну та через декілька днів виїхав у західному напрямку на автобусі.
Під час паспортного контролю громадян, які слідували автобусом «Київ – Варшава», у інспектора прикордонного контролю виникла підозра щодо дійсності одного з паспортів.
Вивчивши документ, встановили, що в ньому переклеєне фото власника та механічним шляхом підчищена дата народження.
Наразі щодо турка порушено кримінальну справу за статтею 358 ч. 3 Кримінального кодексу України «використання завідомо підробленого документа», яка передбачає покарання: штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2 років. Міру покарання визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus