USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Камінь-Каширщині турбуються про працевлаштування неповносправних

13 Березня 2009 18:44
У Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Професійна реабілітація та працевлаштування осіб з особливими потребами – турбота спільна». Про це 13 березня повідомляють «Волин»
Як інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості, у семінарі брали участь заступник голови РДА, начальник відділу економіки, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення РДА, представники 12-ти місцевих роботодавців та спеціалісти центру зайнятості.
Під час заходу фахівці служби зайнятості поінформували присутніх про послуги, які надає центр зайнятості для осіб з особливими потребами. Більш детально зупинилися на обговоренні реальних можливостей створення спеціальних робочих місць для осіб з інвалідністю або працевлаштування на створені раніше місця, на яких можуть працювати інваліди.
Керівник центру поштового зв’язку №3 ВДУДППЗ «УКРПОШТА» Сергій Остапук розповів, що на сьогодні на підприємстві працює 202 особи, з яких 12 інвалідів. У 2009 році центр поштового зв’язку №3 планує працевлаштувати ще 1 особу з обмеженою працездатністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
наташа Показати IP 13 Березня 2009 19:38
дуже цікаво цю показуху читати,але я розповім вам з свого особистого життя приклад; в мене дитина інвалід 1990 року народження,вивчився на газоелектро зварника має 3 розряд і куди він не звиртався і на біржі стояв і ні хто не запропонував йому роботу,хоч він і має 2 групу інвалідності,то про ваші ,,байки,,мені віриться з воликою нео хотою,дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus