USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На розвиток медіа-простору на Камінь-Каширщині виділили 40 тисяч

29 Лютого 2016 14:34
У зв’язку із прийняттям закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», який набув чинності 1 січня 2016 року, Камінь-Каширська районна газета прийняла рішення вже в першому етапі іти на роздержавлення. Відтак із числа її співзасновників повинні вийти районна державна адміністрація та районна рада.

З метою налагодження ефективної комунікації між владою та засобами масової інформації депутати прийняли «Районну програму розвитку медіа-простору та реалізації державної інформаційної політики на 2016-2020 роки». Відповідно, на її реалізацію на цей рік поки що виділено з районного бюджету 40 тисяч гривень.: 30 тисяч гривень. – на висвітлення діяльності райдержадміністрації та 10 тисяч гривень – районної ради.

З цього приводу голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук підкреслює:

- Роздержавлення - це не припинення співпраці із пресою. Це не означає, що в газеті органи влади не повинні тепер з’являтися. Ми не маємо права втручатися у редакційну політику та творчий процес редакції, але зобов’язані звітувати про свою роботу, тільки тепер це відбуватиметься дещо за іншими правилами. Висвітлення ж діяльності органів влади повинне відбуватися з метою забезпечення інформаційної безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нхя не смішно Показати IP 29 Лютого 2016 14:44
"Медіа простір Камінь-Каширщини" - звучить інфернально... А сума, взагалі, вражає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus