USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На кордоні хтось «загубив» 11 тисяч пачок цигарок. Фото

15 Травня 2010 12:39
На українсько-польському кордоні неподалік Ягодинської митниці прикорлдонники знайшли в лісі нічийні коробки з цигарками.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

На нічийні коробки з цигарками натрапив наряд відділу прикордонної служби «Ягодин». Якраз пішов дощ і патрульні, прочісуючи ліс, почули характерний звук крапання води на поліетиленову плівку.

За 350 метрів від кордону з Польщею прикордонники розгледіли між деревами в кущах цілий склад із 24 картонних коробок, обтягнутих поліетиленовою товстою плівкою. Коли відкрили – там знайшли понад 11 тисяч пачок цигарок «Jin link».

Контрабандистів, які заховали тютюнові вироби, поряд не було. Ймовірно, вони не сумнівалися у надійності своєї схованки.

Знахідку прикордонники планують передати на митницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ViPiR Показати IP 15 Травня 2010 13:43
А засідку слабо було організувати, щоб на контрабандистів вийти? :)
goodok Показати IP 16 Травня 2010 17:59
Не чіпайте "сигаретників", хай побільше цього лайна за кордон відправлять) А то тільки до нас відходи всього світу присилають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus