USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На кордоні затримали старовинну книгу. ФОТО

7 Квітня 2011 10:07
Поляк хотів провезти через кордон польську книгу 1929 року видання, яка може становити культурну та історичну цінність.
Спробу незаконного перевезення старовинної книги через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Устилуг» зупинили прикордонники Львівського загону, – повідомили у прес-службі загону.
56-річний поляк їхав легковим автомобілем марки «Сеат».
Під час проходження прикордонно-митного контролю в охоронців кордону виникли підозри щодо ймовірності переміщення цим транспортним засобом предметів прихованих від прикордонного та митного контролю. До того ж водій помітно нервував.
Провівши огляд машини, правоохоронці знайшли книгу 1929 року випуску «Ilustrowany prewodnic po Wolyniu», яка може становити культурну та історичну цінність.
Видання вилучили та передали для експертизи співробітникам митниці.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 7 Квітня 2011 12:35
Ха-ха,не смішіть мене. Знайшли топ-новину - книга 1929 року випуску. Хай би краще рапортували про те, як кордон перетинають автівки з стародруками 17 століття, або іконами того ж періоду. А вони піймали лопуха з книжечкою за 80 гривень...
Z Показати IP 7 Квітня 2011 13:43
Оооо)) Злавнозвісний Пжевожнічок. Книга, звісно ж, цікавенька. Але загалом нічого особливого. Відомості, які в ній є, цікавіші за саму книгу як предмет (хоча з часом її цінність і зростатиме). В інтернеті є сайти з текстом цієї книги Мєчислава Орловича.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus