USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На кожного волинянина ‒ по $328 іноземних інвестицій

7 Серпня 2012 11:53
Загальна сума одержаних іноземних інвестицій за час незалежності в області становить майже 340 мільйонів доларів. Тобто, на кожного волинянина припадає по 328 доларів США.

Про це заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Едуард Стоєв повідомив під час прес-конференції 7 серпня.

В економіку Волині за перше півріччя 2012 року надійшло іноземних інвестицій 61 мільйон доларів США. За аналогічний період минулого року ця цифра становила всього 2,3 мільйона.

Чиновник підкреслив, що ці надходження стали можливими завдяки діяльності низки іноземних підприємств, які функціонують на Волині.

З його слів, більшість доходів в область принесло нове підприємство – інвестор з Британських Віргінських Островів – ТзОВ «Ресурс стандарт». Фірма займається торгівельними послугами.

Значні кошти надійшли також на модернізацію виробництв товариства «БРВ», яке у Нововолинську займається виготовленням меблів, та «Хостіла», за яким закріплена деревообробка у Ратнівському районі.

Загалом за роки незалежності обсяг інвестицій у Волинь становить майже 340 мільйонів доларів. Тобто, на одного жителя області припадає по 328 доларів.

Вклади у економіку Волині за ці роки надходили зі Швеції, Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії. Це, зокрема, підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна», «СКФ Україна», «Луцький автоскладальний завод №1 АК «Богдан Моторс», «Модерн-Експо», «Теріхем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гастарбайтер Показати IP 7 Серпня 2012 12:27
Оце держава...
Тільки Я Показати IP 27 Жовтня 2012 13:10
А хто з працівників «Кромберг енд Шуберт Україна», «СКФ Україна», «Луцький автоскладальний завод №1 АК «Богдан Моторс», «Модерн-Експо», «Теріхем». отримував таку зарплату "по $328"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus