USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На луцькій швидкій – бунт проти головного лікаря

5 Грудня 2008 14:47
Між молодшими медичними сестрами виїзних бригад і головним лікарем Луцької станції швидкої медичної допомоги 5 грудня виник колективний трудовий спір. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Молодші медсестри Луцької СШМД вирішили вступити у трудовий спір з головним лікарем цієї установи Олегом Куцом. Серед причин такого кроку вказано те, що пан Куц відмовився відмінити свій наказ від 29 жовтня, де передбачається скорочення посад молодших медсестер.
Новий наказ головного лікаря, датований 1 грудня, на думку медичних сестер від «не гарантує збереження робочих місць та соціально-економічних гарантій умов праці».
Тому молодші медичні сестри луцької «швидкої» уповноважили представляти свої інтереси голові профкому станції швидкої медичної допомоги Миколі Киричуку. Відповідне рішення щодо вступу у колективний трудовий спір вже спрямували голові Волинської ОДА Миколі Романюку і Луцькому міському голові Богдану Шибі.
Нагадаємо, раніше на Луцькій станції швидкої меддопомоги між адміністрацією в особі головного лікаря і колективом психіатричної бригади виник конфлікт, пов’язаний із намаганнями перепрофілювати психіатричну бригаду.
Управління охорони здоров’я Луцької міськради назвало повідомлення ЗМІ щодо цієї ситуації «інформаційною атакою на адміністрацію станції».
Спроба волинського відділення Національної служби посередництва і примирення залагодити трудовий спір, який виник у луцькій швидкій, зазнала фіаско. Тому це питання спрямують до трудового арбітражу.
Інтереси колективу психіатричної бригади також представляє голова профкому Луцької СШМД Микола Киричук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лихий Показати IP 5 Грудня 2008 15:58
Який же то бунт. Якби на вили підняли - тоді був би бунт
Анонім Показати IP 5 Грудня 2008 16:24
А варто було б....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus