USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Маневиччині директор ТзОВ заборгував півсотні підлеглих майже 100 тисяч гривень

6 Лютого 2009 16:51
На Маневиччині директор ТзОВ із вересня 2008-го заборгував своїм підлеглим майже 100 тисяч гривень попри те, що на рахунки увесь час надходили чималі гроші. Про це під час засідання колегії прокуратури Волині розповів заступник прокурора області  Василь Куренда, – 5 лютого повідомляють «Волинські Новини».
 
Підприємливий громадянин, директор ТзОВ «Орлан», ще з вересня минулого року заборгував 54 працівникам свого підприємства. Очевидно, таким способом економний господарник готував своїх підлеглих до суворих умов економічної кризи. Як встановили працівники прокуратури Маневицького району – наявна заборгованість з виплати заробітної плати становила майже 100 тисяч гривень.
 
Отримуючи поважну директорську платню, цей роботодавець мало переймався життям своїх працівників, які щодня приходили працювати на свої робочі місця, чесно виконуючи службові обов’язки. А потім місяцями чекали кровно зароблених грошей.
 
Вони ж годують свої сім’ї, мають різні людські потреби. До того ж , товариство було далеко не бідне, на рахунки увесь час надходили чималі кошти. Останні фінансові надходження в сумі 418624,41 гривні були спрямовані на різні господарські потреби, зокрема, повернення позики та інше. Отже, була можливість вчасно сплатити заборгованість і надалі виплачувати робітникам гроші без затримок, без втручання прокуратури й проведення самих прокурорських перевірок.
 
«Хай ця та інші кримінальні справи, до речі, вона була порушена прокуратурою Маневицького району, стануть реальним попередженням на майбутнє для інших несумлінних роботодавців», – наголосив Василь Куренда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus