USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Маневиччині масово звільняють лісівників?

5 Вересня 2008 17:14

Під головуванням заступника голови Маневицької РДА Сергія Борисюка при голові адміністрації Костянтину Давидюку та голові райради Андрію Сопронюку відбулось засідання тристоронньої соціально-економічної ради. Про це 5 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Маневицької РДА, засідання відбулося з приводу інформації управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи райдержадміністрації щодо результатів перевірки в ДП «Маневицьке лісове господарство», «Колківське ДЛГ» та ДП «Городоцьке лісове господарство». Власне, на цих підприємствах у липні-серпні відбулося значне звільнення працівників. Закономірно, що такий стан справ викликає соціальну напругу серед працівників підприємств і в цілому серед населення району, а тому виникла потреба заслухати керівників лісогосподарських підприємств, голів їх профспілкових комітетів.
Директор ДП «Маневицьке лісове господарство» Зіновій Колісник пояснив, що наразі проводиться оптимізація робочих місць, а масового скорочення працівників на підприємстві нема. Навіть навпаки, – лісгоспи потребують кваліфікованих спеціалістів.
Костянтин Давидюк та Андрій Сопронюк висловили тривожні зауваження, що скорочені в держлісгоспах люди перейдуть працювати до нелегалізованих приватних пилорам і отримуватимуть мінімальну заробітну плату. А це вкрай небажаний наслідок, – вважають районні чиновники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus