USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На міському кладовищі Любомля виявили закинуту могилу правоохоронця

17 Вересня 2008 09:39
Вивчаючи  історію Любомльського райвідділу УМВС на міському кладовищі райцентру виявили закинуту могилу працівника міліції. Про це 17 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформаціїю сайту УМВС України у Волинській області, готуючись до відзначення 70-річчя утворення підрозділу, запланованого на 6 листопада цього року, члени ради ветеранів органів внутрішніх справ району після звернення небайдужого громадянина Петра Патієвича виявили на міському кладовищі райцентру закинуту могилу колишнього оперуповноваженого відділення боротьби з розкраданням соціалістичної власності («ОБХСС») районного відділу внутрішніх справ, учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни, майора міліції Андріяна Тюленєва (1902-1952).
На спільному засіданні ради ветеранів і керівництва РВ УМВС вирішили доручити впорядкувати могилу правоохоронця й опікуватися нею надалі працівникам служби ДСБЕЗ райвідділу.
Упорядковували могилу  і оперуповноважений СДСБЕЗ старший лейтенант міліції пан Міщук, старшина СРЗ прапорщик міліції пан Стоянович при активній організаційній підтримці виконувача обов’язків начальника РВ УМВС підполковника міліції пана Троця.
Старожили міста розповіли, що сім’я Тюленєвих проживала в Любомлі по вулиці Шевченка. Після смерті міліціонера члени родини покійного – дружина, донька, зять Петро Невзоров та дві внучки – переїхали на постійне проживання у місто Одесу.
Рада ветеранів ОВС направила в Одесу запит щоб встановити зв’язок із членами родини Андріяна Тюленєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus