USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На підробці цукерок «Raffaello» луцькі підприємці «влетіли» на 300 тисяч гривень

10 Лютого 2009 11:11
Антимонопольний комітет України оштрафував на 300 тисяч гривень ТОВ «Віва» (місто Луцьк) за недобросовісну конкуренцію щодо всесвітньо відомого виробника кондитерських виробів «FERRERO». Про це 10 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як встановив Комітет, ТОВ «Віва» виробляло та реалізовувало цукерки «Extaza» і «Місячний Рафаель» в упакуванні, яке імітує оформлення цукерок «Raffaello» виробництва корпорації «FERRERO».
Тобто, такі дії є намаганням ТОВ «Віва» використати чужу ділову репутацію шляхом введення в оману споживачів. Підтвердженням цього є те, що ТОВ «Віва» взагалі не рекламувало цукерки «Extaza» та «Місячний Рафаель».
Натомість витрати на рекламу цукерок «Raffaello» з боку СOPEMAPTEK C.A. і ТОВ «Ферреро Україна», які є офіційними реалізаторами цієї продукції, становлять майже 11 мільйонів гривень, – інформує сайт Антимонопольного комітету України.
«Бізнес зобов’язаний власними силами, ресурсами й умінням боротися за споживачів – саме в цьому полягає суть добросовісної конкуренції. Тому там, де порушуватимуться права чесного підприємця, там, де матимуть місце факти введення в оману українських споживачів, буде «лезо» антимонопольного розслідування та жорстке покарання», – прокоментував прийняте рішення виконувач обов’язків Голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Лютого 2009 17:22
Звідки такий гучний заголовок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus