USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На пожежі виявлено тіло волинянина. Причина смерті – алкогольне отруєння

16 Січня 2009 17:43
Учора, 15 січня, на Волині трапилася пожежа. На місці лиха виявлено тіло 76-річного чоловіка, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Над ранок 15 січня до вогнеборців надійшло повідомлення про виникнення вогню. На місце лиха виїхала СДПЧ-14 селища Ратно і за 20 хвилин повністю ліквідувала пожежу.   
 
Як з’ясувалося, вогонь похазяйнував на літній кухні – дерев’яний будівлі, критій шифером. Він знищив дах, частину стін, речі домашнього вжитку.
 
На місці пожежі виявили тіло господаря – 76-літього пенсіонера. І хоч лихо сталося через необережне поводження останнього з вогнем під час куріння господаря, причиною смерті  літньої людини стало… алкогольне отруєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus