USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На приміщенні комунального підприємства Луцька з’явився «піратський стяг». ФОТО

21 Липня 2009 15:54
Сьогодні, 21 липня, приблизно о 12.00 працівники управління муніципальної поліції Луцької міськради спробували демонтувати «антимуніципалітетний» плакат, який із 11 липня висить на приміщення ДКП «Молодість». Щоправда, на заваді муніципалам стали об’єктивні перешкоди – драбина, якою користувалися для проведення демонтажу, виявилася закороткою, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіли працівники комунального підприємства, яке очолює Світлана Мамосюк, спроба демонтажу плаката розпочалася приблизно о 12.00. Муніципали принесли драбину, і один із присутніх чоловіків поліз нею, аби зняти шмат тканини із «антимуніципалітетним» написом.
Однак, стверджують очевидці, драбина виявилася закороткою, тому вдалося «обчикрижити» лише нижній край, яким плакат кріпився до приміщення комунального підприємства. Тож наразі, як повіє вітер, плакат чорного кольору гордо майорить, нагадуючи «піратські прапори» із художніх фільмів.
Як розповідають працівники «Молодості», їм невідомо, хто доручив зняти плакат, адже представники муніципальної поліції не продемонстрували їм ніяких документів. Водночас начальник управління муніципальної поліції Луцької міськради Сергій Пилипака відмовився коментувати цю ситуацію представникам ЗМІ.
Нагадаємо, що 16 липня під час засідання виконкому Луцький міський голова Богдан Шиба зазначив, що має намір звільнити із посади директора ДКП «Молодість» депутата міськради від БЮТ Світлану Мамосюк.
Натомість наступного під час позачергової сесії Луцької міськради пані Мамосюк звинуватила луцьких високопосадовців у спробі «прихватизації» комунального майна, яке перебуває на балансі державно-комунального підприємства.
Окрім того, вона обіцяє оскаржувати звільнення із займаної посади в суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хз Показати IP 21 Липня 2009 16:08
так а шо написано було???
Сашко Показати IP 21 Липня 2009 16:14
А хіба не простіше було б піднятись на третій поверх і зняти того прапора... Ну, Шиба, тепер тримайся (начувайся), не ту людину ти зачіпив. Тепер буде і суд, і цирк на весь Луцьк, і вилізуть "таємні" факти діяльності мера... О-то, вже сміху буде. Хоча Гунчик в свій час теж прапора вивішував на своєму "ЛуАЗі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus