USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ремонт даху ФАПу на Любешівщині губернатор дав своїх 80 гривень

30 Липня 2008 09:02

За словами волинського губернатора Миколи Романюка, він, їдучи на особистий прийом у Любешів, побував у двох фельдшерсько-акушерських пунктах. Голова облдержадміністрації був настільки вражений станом цих установ, що під час наради з адміністративно-господарським активом Любешівського району поклав у кишеню сільському голові Нових Березичів Василю Романюку 80 гривень на ремонт даху ФАПу. Про це 29 липня інформує репортер «Волинських Новин».
«Якщо не вистачає металу і тече дах – будь-який сільський голова може знайти 80-100 гривень для вирішення цієї проблеми», – сказав голова облдержадміністрації Микола Романюк.
 Волинський губернатор дав 80 гривень із власної кишені сільському голові Нових Березичів Василю Романюку, аби той відремонтував дах у фельдшерсько-акушерському пункті. «У фельдшерсько- акушерському пункті має бути все акуратно», – додав Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мудрий керівник Показати IP 30 Липня 2008 13:49
Оце справжній поступок. Ми вже в Ковельському районі пишемо звернення щоб губернатор виділив з власної кишені по 80 грн на 50 фапів. Думаю що й інші райони нас підтримають. І головне що проблема відпаде сама собою. А за нами вже готуються зав.клуби. Бо ж до сих пір ніхто не знав що за чарівні 80 грн "від губернатора" можна вирішити усі питання соц.сфери. Гур-р-ра мудрій політиці!!!! А сільські голови не знають де гроші брати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus